Tarayıcı Anasayfası Değiştirme Programı

Anasayfa Değiştirme isimli proğram ile tarayıcınızın anasayfasını sizden izinsiz ve habersiz değiştiren o casus programlara son verebilirsiniz.
Günümüzde hızla artış gösteren casus yazılımlar tarayıcı anasayfamızı otomatik olarak bizden habersiz değiştirmekte, bunun farkına varıp tarayıcı ayarlarından anasayfayı değiştirsek bile yine casus yazılımın sunfuğu anasayfa karşımız çıkıyor, bu durumda ya tarayıcıyı kaldırmamız gerekiyor tüm kalıntılarıyla birlikte, yada internette çözüm yollarına başvurmayı deniyoruz. Ama Tamindir ekibi sağ olsun bizlere bu konuda yardımcı olacak bir program hazırlamışlar.
Google Chrome, İnternet Explorer ve Firefox’ta çalışırlığı test edilmiş olan bu program ile tek tıkla tarayıcı anasayfanızı, Google, Yandex, Bing veya Homepage olarak ayarlayablirsiniz.

Etiketler: İnternet

bucounterokundu

Yazar Hakkında - BLoomente Blog .


Blogumuz ilk yayınından bu güne , blogger eklentilerini Ve Tüm Güncel Konular Hakkında Bilgi Vermektedir , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için yayın yapmış , bu süre içinde hiç bir şekilde kar/gelir elde etmemiş , etmiyecektir..Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyin.. BLoomente Blog

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Tarayıcı Anasayfası Değiştirme Programı için “4 yorum” bulunmaktadır.

  1. Yanıtlar
    1. Zaten bi program indirdiğinde yanında gelen v9 gibi tarayıcılar(illallah ettim artık :) ) için kaldırma programıdır.

      Sil
  2. aynen ya izinsiz değiştiriyorlar ana sayfayı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık bıkmıştım bu program imdadıma yetişti hemen.:)

      Sil